Всички Рециклирани Японски Климатици FUJITSU Варна

 • FUJITSU AS-E2208T

  FUJITSU AS-E2208T

  Цена: 700 лв.
  BTU: 10000BTU
  Монтаж: 150 лв.

 • FUJITSU AS-V22W

  FUJITSU AS-V22W

  Цена: 750 лв.
  BTU: 10000BTU
  Монтаж: 150 лв.

 • FUJITSU AS-E22R

  FUJITSU AS-E22R

  Цена: 700 лв.
  BTU: 10000BTU
  Монтаж: 150 лв.